Anderen over

“René, ik zie jou als een zeer warme therapeut, een echte senior, met veel aandacht voor wie iemand is en waar iemand heen wil. Jij laat mensen volledig hun eigen verhaal vertellen en, met de juiste vragen, begeleiding, oefening en technieken, komen zij weer in hun kracht om verantwoordelijkheid te kunnen nemen voor hun eigen leven, hun eigen pijn, hun eigen verhaal en hun eigen gevoelens!” (Eva 26 jaar.)

“De hele omgeving rondom René voelt direct vertrouwd, in het mooie buitengebied van Almere. Zeer verrassend. De praktijk is een ruimte waar je je direct welkom voelt. René is een aangename persoonlijkheid die in eerste instantie heel veel inventariseert op flipoverbladen.

Na de sessie krijg je de bladen mee naar huis, zodat je alles kan overlezen en je jezelf als het ware je eigen spiegel voorhoudt. In het begin vond ik dit wat confronterend maar de effecten zijn geweldig. Hoe mooi is het om op een andere manier naar jezelf te kijken en ook hoe leerzaam. In de sessies merk je niet of nauwelijks dat je in hypnose gaat, terwijl de effecten zijn dat je wel de diepte in gaat. En daar gaat het ook om. René neemt rustig de tijd, twee uur zijn zo om en als het langer moet, gaan we gewoon door.

De effectiviteit van de therapie bij René is bijzonder en zeer succesvol. Ik was binnen de kortste keren uit de depressie, het leven kreeg weer kleur. Mede dankzij de sessies ben ik nu succesvol aan het opstarten in een nieuwe baan. Ik voel me stukken rustiger en zie de dingen allemaal helderder dan ik ze ooit heb gezien. René, ga zo door, ik ben je diep erkentelijk voor alles wat je voor me doet." (Maarten 58 jaar.)

“Iedereen kent momenten van duisternis in zijn leven. De lucht betrekt, gekoesterde zekerheden blijken niet zo zeker te zijn, en plots is de weg niet meer te vinden in de steeds donkerder wordende ruimte om je heen. René doet je realiseren dat de vreemde ruimte eigenlijk niet zo vreemd is, hij leert je anders kijken dan voorheen. De steen waar je steeds tegenaan stootte, kun je oprapen, afbreken, of er domweg omheen lopen.

De antwoorden op je vragen kun je vinden, als je maar even ophoudt met worstelen en begint met luisteren naar je eigen innerlijke stem. Ik was enorm in verwarring over de richting van mijn leven en mijn relatie.

Hypnotherapie bleek voor mij dé manier te zijn om de stem in mijn hoofd even uit te zetten en de stem in mijn hart, die zolang het stilzwijgen was opgelegd, te laten spreken. Eigenlijk een heel simpel proces, maar zo onvoorstelbaar waardevol. De wetenschap dat ik in René een homo-therapeut tegenover me had, maakte dat ik totaal zonder gene kon praten over alle aspecten van mijn relatie.” (Alex 34 jaar.)